Huwelijk Julie & Koen - Mrs & Mr J. Huwelijksfotografie
MENU

Het laatste huwelijk deze zomer was dat van Julie en Koen vorige zaterdag.  Hoewel het weer soms eerder deed denken aan een herfstdag, kon de sfeer niet stuk.  Het was een geweldige dag met veel humor, af en toe een traan, een stralende bruid en een trotse bruidegom.   

We kwamen aan bij de ouders van Julie in Schoten net toen bruidegom Koen zijn bruid kwam afzetten aan het ouderlijk huis.
Ons koppel nam afscheid en bruidegom Koen reed verder naar zijn mama om zich klaar te maken.  Zo konden ze zich elk afzonderlijk klaar maken voor hun grote dag.

Bij Julie verliep de ochtend rustig.  Een babbeltje met de ouders, ontbijten, een koffietje drinken, … kortom een ontspannen en gezellige ochtend.

Voor het haar en de make-up moesten de dames het huis niet uit. Iedereen zag er geweldig uit!

Bruidegom Koen had oog voor de details. De das die hij had gekozen had hij meegenomen toen hij het bruidsboeket ging bestellen zodat de bloemist de bloemen op de das kon afstemmen.  Alles, moest tip top in orde zijn dus nog even de schoenen opblinken voor het omkleden.

Tijd had bruidegom Koen genoeg.  Dus om de tijd te doden tijdens het wachten, besloten moeder en zoon nog even wat TV te kijken tot de bus er was om ze op te halen.

De bus was aangekomen en Koen kon vertrekken richting Julie!

Eindelijk was het moment van de first-look aangebroken.

Met het hele gezelschap reden we met de oldtimer bus naar Malle.  Het wettelijk huwelijk vond plaats in Domein Renesse in Oostmalle. De mooie zaal was het perfecte decor en in het bijzijn van familie en vrienden voltrok de Burgemeester het huwelijk.

Het weer zat niet mee, toen het huwelijk voltrokken was begon het fel te regenen.  Het plan om de huwelijksreportage en de familiefoto’s rond het kasteel en het park te nemen viel letterlijk in het water. We trokken snel terug even het kasteel in voor de foto’s en besloten later aan de feestzaal de familiefoto’s te nemen.

Het hele gezelschap ging met de oldtimer bus naar Lier. Ons bruidspaar had ervoor gekozen om deze feestelijke dag te vieren in Het Hof van Nazareth.  We kwamen aan bij de feestzaal en het was even droog. We besloten deze kans even te benutten en een klein fotomomentje in te lassen bij de bus.

Nadat iedereen had genoten van de broodjeslunch, was het droog en tijd voor de familiefoto’s.  Dat dit moment best leuk kan zijn werd weer eens bewezen.  Zeker als de mensen die achter ons staan zorgen voor een vrolijke noot. We konden het dus niet laten om ook even het “publiek” vast te leggen.

De foto’s waren genomen, de receptie kwam op gang en er was een constante aanvoer van lekkere hapjes en drankjes.  

Tussen de receptie en het begin van het avondfeest had ons bruidspaar even tijd om te ontspannen.  Uiteraard is er dan niets leuker dan samen een spelletje te spelen. 

Julie en Koen hadden voor de tafelindeling gekozen om te verwijzen naar schrijvers. Eenmaal aan tafel vonden de gasten boeken op hun tafel.  Geen klassiek gastenboek bij dit bruidspaar want de boeken op de tafel waren niet enkel decoratie.  De gasten werd gevraagd wensen ergens in de boeken te schrijven.

Bij een heerlijk diner hoort natuurlijk ook een lekker dessert waar alle gasten van konden genieten. Uiteraard moest de bruidstaart wel eerst aangesneden worden.

Iedereen had genoten van het dessert. De projector werd bovengehaald en het scherm klaargezet. Er was een kleine verrassing voor het bruidspaar. Een quiz! Hoe goed kennen ze elkaar?  Uiteraard was de vreugde groot bij een juist antwoord.

Ondertussen was bijna middernacht.  Blijkbaar was het de verjaardag van bruidegom Koen. Een ontroerende speech van de mama en een hele zaal die zong voor zijn verjaardag mocht dus niet ontbreken.   

Hun eerste dans als man en vrouw was sprookjesachtig.  De muziek, de rook, het vuurwerk, … ze straalden!  Vervolgens liet DJ Prego de dansvloer goed vollopen en werd er nog goed gevierd.

Het huwelijk van Julie & Koen is 1 van de koppels die we dit jaar hebben gefotografeerd.  Elke huwelijksdag is uniek. Zijn jullie op zoek zijn naar inspiratie? Meer verhalen lezen? Neem een kijkje op onze blog.

 

Comments
Add Your Comment

CLOSE