Huwelijk Lien & Michiel - Mrs & Mr J. Huwelijksfotografie
MENU

Zaterdagochtend 7 december 2019 de dag van het huwelijk van Lien en Michiel.  Het was nog donker toen we thuis vertrokken richting Duffel maar we keken er alvast naar uit om dit winterhuwelijk te fotograferen.  Ons bruidspaar had de nacht apart doorgebracht.  Onze bruid was bij haar ouders gaan slapen en ook de bruidegom was bij zijn mama en papa thuis gaan overnachten.

Om 8u stonden we bij de ouders van Lien voor de deur. In de kleine keuken van het gezellige ouderlijk huis had Lien al plaats genomen in de make-up stoel.  Ze liepen al wat voor op schema want Lien haar make-up was al klaar.  De volgende stap was het bruidskapsel.

Bruid Lien zit klaar voor haar en make-up HMA laatste afwerking van de bruid Trouwringen met kerstboom op achtergrondHet aantrekken van de bruidsjurk samen met mamaBij Michiel was het een rustige ochtend.  Een bruidegom heeft nooit zoveel werk als de bruid maar toch scheren, kostuum aan en haar in de plooi leggen, want ook hij moet er piekfijn uitzien op zijn trouwdag.  Zijn zus Jolien bood dan ook de nodige hulp hij het perfectioneren van zijn haar.

Bruidegom Michiel staat rustig te wachten aan de deurKlaarmaken bruidegom Michiel Bruidegom Michiel trekt kostuum aan Zus bruidegom legt haar goed Bruidegom kijkt in spiegelLien en Michiel zouden elkaar pas voor de eerste keer zien in het gemeentehuis van Putte. De bruid werd dus niet thuis afgehaald door de bruidegom, maar de buren van Lien haar ouders vonden toch dat Lien in stijl het huis moest verlaten en rolde letterlijk de rode loper uit voor hun buurmeisje.

buren rollen rode loper uit voor bruid Lien Ouderlijk huis van bruid Lien met ceremoniewagen Buren kijken hoe bruid buiten komtHet was bijna zover en tijd om te vertrekken richting gemeentehuis. Ieder werd in een Volkswagen Kever naar het gemeentehuis gebracht waar vrienden en familie op hen zaten te wachten.

Aankomst bruidegom Michiel aan gemeentehuis Putte met volkwagen keveraankomt bruid Lien aan gemeentehuis met zwarte VW beetle cabrioopsteken van de corsage van de bruidegom met mamaToch wat gezonde zenuwen bij beide voor de fist-look, maar eindelijk kon Michiel zijn bruid bewonderen toen de de raadzaal van het gemeentehuis binnen kwam aan de arm van haar papa.

first-look als bruid het gemeentehuis binnen komt reactie van bruidegom bij zien bruidEerst was er het officiële gedeelte en vond het wettelijk huwelijk plaats.  Nadat alles voor de wet beklonken was werd er aansluitend een persoonlijke ceremonie gehouden.wettelijk huwelijk gemeentehuis Putte bij Mechelen De kus bij verklaren man en vrouw gemeentehuis putteZowel familie als vrienden namen het woord en kwamen vertellen over het koppel. De broers en zus van Michiel hadden het grote sinterklaasboek bij om Michiel zijn kinderjaren te overlopen en de broer van Lien had speciaal voor de gelegenheid een liedje geschreven. Na de ceremonie was het tijd om naar de benedenverdieping van het gemeentehuis te trekken voor de receptie. Iedereen mocht aanschuiven voor een glaasje bubbels, een broodje, cake en snoep.

Boers en zus vertellen over Bruidegom Michiel Ceremonie in gemeentehuis Putte Broer bruid zingt zelfgeschreven lied voor bruidspaarAls fotolocatie hadden Lien en Michiel gekozen voor de Wintertuin in Sint-Katelijne-Waver.  Maar omdat we pas om 16u daar moesten zijn, hadden we tijd in overvloed en besloten we om even te stoppen op de plaats waar het voor hen was begonnen “tijdens de muziekles in Kasteel Sint-Michiels”.  In het kasteel is nu een taverne maar helaas was deze dicht. Het was droog dus namen we de tijd om wat foto’s te nemen voor het kasteel.

huwelijksreportage aan Kasteel Sint Michiels MechelenHuwelijksreportage bruid Lien en bruidegom MichielBruid en bruidegom kleurrijke koepel in wintertuin MechelenBruid Lien en Bruidegom Michiel in Wintertuin Zwart wit foto Lien en Michiel in Wintertuin MechelenHet avondfeest had plaats in zaal Alcazar in Duffel waar de genodigden konden genieten van een lekkere winterbarbecue.

Overzicht feestzaal Alcazar te DuffelBBQ - Barbecue in de winterTussen de barbecue en het dessert nam de vader van Michiel nog even het woord.  Hij had namelijk 10 geboden voor een succesvol huwelijk geschreven voor zijn zoon. Nadat de nodige tips en advies in ontvangst waren genomen was het tijd voor het dessert.  Een mooi versierde bruidstaart en een overvloed aan lekkernijen, het was een fantastisch dessertenbuffet.

10 geboden voor een goed huwelijk volgens papaaansnijden van de bruidstaartIedereen had zijn buikje rond gegeten en tijd om calorieën te verbranden op de dansvloer. Of het nu een traditionele openingsdans is of een origineel ingestudeerde choreografie, het is altijd een heel mooi en leuk moment, en bij Lien en Michiel was dit zeker niet anders.

Openingsdans bruid en bruidegom met kerstverlichting Openingsdans Lien en Michiel lichtletters op dansvloer intiem moment bruid en bruidegom openingsdans Bruid Lien en haar papa hadden een leuke vader / dochter dans ingestudeerd en gaven zich volledig op de dansvloer.  De DJ draaide het ene nummer na het andere en het feest was nog lang niet afgelopen toen we vertrokken. Het was weer een zeer geslaagde dag!vader dochter dans tijdens huwelijk Lien en Michiel vader en dochter op de dansvloer tijdens huwelijk broer danst met zus tijdens haar huwelijk Bruidegom Michiel en Bruid Lien feesten op de dansvloer tijdens hun huwelijksfeestHet huwelijk van Lien en Michiel was 1 van de huwelijken die we in 2019 hebben mogen vastleggen en was de afsluiter van een geweldig touwseizoen. In 2020 gaan we er weer tegenaan! Omdat elke huwelijksdag uniek is, is het voor ons altijd feest dat we erbij mogen zijn. Zijn jullie op zoek naar inspiratie? Willen jullie meer verhalen lezen? Neem een kijkje op onze blog en ontdek al de verhalen van 2019.  Wij zijn er zeker terug in 2020!

 

Comments
Add Your Comment

CLOSE