Huwelijk Liesbeth & Dimitri - Mrs & Mr J. Huwelijksfotografie
MENU

Eind 2017 ontvingen we een mailtje van Liesbeth en Dimitri. Ze gingen trouwen in de zomer van 2019 en vroegen of we beschikbaar waren voor het fotograferen van hun huwelijk. Vorige zaterdag was het eindelijk zover, hun grote dag was aangebroken. Een zomerse, droge en warme zaterdag is niet de omschrijving die je in de geschiedenisboeken zal vinden voor 17/08/2019.  Als wij die dag moeten omschrijven zal je van ons horen dat het een warme en liefdevolle dag was, met leuke mensen, mooie woorden en een tof feestje.

De ochtend van het huwelijk werden we om 8u verwacht bij de bruid. Liesbeth en Dimitri kochten enkele maanden geleden het huis naast Liesbeth haar ouders. Dus Liesbeth zat al bij “de buren“, samen met de kinderen toen Dimitri van de kapper terug kwam. Onze bruidegom had nog een verrassing voor zijn bruid en de kids. Hij had een lekkere ontbijtmand bij zodat ze eerst nog samen gezellig konden ontbijten. 

ontbijtmand bruid

Terwijl Liesbeth in de make-up stoel zat ging Dimitri nog even langs de bloemenwinkel het bruidsboeket afhalen. Vervolgens ging hij richtig huis om zich ook klaar te maken.

Toen het eindelijk zover was en Dimitri zijn bruid voor de eerste keer ging zien, begon het weer te regenen. Dus ook deze zaterdag was de first-look binnen.  Waar de first look is,  buiten aan de deur, aan de trap, aan het gemeentehuis, … uiteindelijk maakt het niet uit, het moment op zich is altijd geweldig. Ook deze keer kwam een stralende bruid de trap af en een glunderende bruidegom stond met de kinderen beneden te wachten.

We hadden ruim de tijd om naar het gemeentehuis van Wuustwezel te gaan.  Een mooie zwarte Rolls Royce stond ons bruidspaar op te wachten om hen met de kinderen in stijl naar de officiële plechtigheid te rijden. Aangekomen aan het gemeentehuis hadden we wel een paraplu nodig maar er stonden tal van vrienden hen op te wachten.  De raadszaal van het gemeentehuis zat net vol en Burgemeester Dieter Wouters voltrok het huwelijk.

Voor Liesbeth en Dimitri hun ja-woord konden geven, werd aan de kinderen gevraagd of zij akkoord waren met het huwelijk.  De burgemeester had even een klein overleg met de kinderen en nadat ze de kinderakte hadden ondertekend, kon het huwelijk officieel voltrokken worden.

Voor de huwelijksreportage gingen we naar het Arboretum in Kalmthout.  Het was gelukkig gestopt met regenen dus konden we zonder zorgen foto’s nemen in de mooie tuinen.

Voor de ceremonie en het feest werden we verwacht in Domein Martinus te Halle-Zoersel. Voor de 2 kinderen was er een gigantisch springkasteel gezet in de tuin.  Dat moest Liesbeth toch ook even testen.Bij aankomst aan de feestzaal werd er beslist om de ceremonie binnen te houden in plaats van in de tuin.  Het was te wisselvallig en de kans dat er een bui ging vallen tijdens de ceremonie was toch te groot.  De zaal werd in gereedheid gebracht en iets na 18u werd er een prachtige, persoonlijke en emotionele ceremonie gehouden.

Tijdens de ceremonie kregen we assistentie … 

Uiteraard werd het na de ceremonie tijd om het glas te heffen op het mooie koppel en werden de gasten verzocht om aan tafel te gaan. Iedereen kon genieten van een heerlijk diner met als afsluiter een mooie bruidstaart en een variatie aan desserts.Ondertussen was het tijd om de beentjes los te gooien op de dansvloer met DJ Gisi van Gisi Events.  Met de openingsdans werd het startschot voor het dansfeest gegeven.

Maar de ster van de dansvloer was toch onze kleinste vriend die graag nog mee een dansje kwam doen. 😉Benieuwd naar meer? Er zijn meer blogs van andere bruidsparen te vinden op onze website.

Comments
Add Your Comment

CLOSE