Huwelijk Marouska & Bert - Mrs & Mr J. Huwelijksfotografie
MENU

Hoewel trouwen geen meisjesdroom was voor haar, had ze toch volmondig JA gezegd toen hij zijn aanzoek deed. Vorige zaterdag was het dan zover, het huwelijk van Marouska en Bert in het West-Vlaamse Sijsele.  

Toen we aankwamen bij bruid Marouska in Eeklo moesten we even wachten.  Ze zat nog bij de kapper, maar de babysit liet ons alvast binnen.  Even later kwam een stralende bruid de woonkamer binnen en kon ze plaats nemen voor haar make-up.

Bruidegom Bert zat samen met de oudste zoon Emiel in Boekhoute bij zijn ouders.
En ja, ook een bruidegom moet af en toe de handen uit de mouwen steken ook al is het de dag van je trouw.  Voor hij zich ging omkleden moest Emiel zijn haar nog goed gelegd worden en kon zijn mama nog even hulp gebruiken bij het knopen van haar blouse.

De make-up was aangebracht maar Marouska wou nog snel even checken of alles perfect was voor ze in haar trouwjurk ging stappen.

Wel best nog eerst even jongste zoon Maurice klaarmaken … tandenpoetsen doen we voor we onze bruidsjurk aanhebben. 😉

Bert had tijd zat om zijn kostuum aan te doen.  Ook hij kon op de hulp van zijn mama rekenen om er piekfijn uit te zien. 

Ondertussen was er een beetje keuzestress in Eeklo.  Bruid Marouska was nog niet zeker van de schoenen die ze zou meenemen voor ’s avonds en ook de oorbellen moesten nog even bekeken worden. Maar met de hulp van mama was de keuze dan toch snel gemaakt.

Bert was wat vroeger dan verwacht.  Hij moest nog even wachten tot iedereen klaar was voor hij mocht aanbellen en zijn bruid voor het eerst mocht zien. 

Na de fist look gingen we naar het stadhuis van Eeklo.  Daar stonden familie en vrienden het koppel al op te wachten om getuige te zijn van het wettelijk huwelijk.

High five stadhuis M&BBij het verlaten van het stadhuis in Eeklo werden Marouska en Bert gefeliciteerd door familie en vrienden. Vervolgens reden we naar de feestzaal waar later die dag ook de ceremonie zou plaats vinden. De Scheve Scheure was het feestadres en dus het decor voor de rest van de dag.

Aangekomen aan de feestzaal was het tijd voor een broodjeslunch in de tuin. Daarna hielden we een fotomomentje met het bruidspaar en de familie. Voor de fotoreportage moesten we ons niet meer verplaatsen, die had gewoon plaats in de tuin van de zaal.   

De foto’s waren genomen, de gasten gearriveerd en Stephanie van ST.Events gaf aan dat het tijd was om de ceremonie te starten. Altijd een mooi moment als de bruid haar intrede doet.

Veel persoonlijke toetsen en verhalen in een ceremonie maken het altijd extra bijzonder. Ook tijdens dit huwelijk was het niet anders.  Marouska en Bert vroegen aan de gasten om op het einde van de ceremonie een kleine boodschap / wens op een hartje te schrijven. Voor het koppel een leuk aandenken aan een bijzonder moment.

Geen feest zonder een drankje en een hapje.  Na de ceremonie werden de gasten uitgenodigd in de tuin om het glas te heffen om het gelukkige koppel.  Iedereen mocht aanschuiven aan het tapas buffet, het pasta buffet en tot slot nog een dessertenbuffet.  

Later op de avond was er nog een kleine verrassing.  Er was een geweldig filmpje gemaakt over het koppel.  Het was opgenomen in hun huis en ze kwamen dan ook volledig uit de lucht gevallen toen ze de beelden zagen.

De buikjes waren rond gegeten van al het lekkers en het werd tijd om de beentjes los te gooien.  Marouska en Bert hadden werk gemaakt van hun openingsdans.  Ze hadden een choreografie ingestudeerd en dat zorgde voor wat stress, maar alles verliep perfect.  Het dansfeest kon beginnen!

Het huwelijk van Marouska & Bert is 1 van de huwelijken die wij hebben mogen vastleggen.  Elk koppel heeft zo zijn uniek verhaal. Voor inspiratie en meer verhalen kunnen jullie terecht op onze blog.

 

Comments
Jana

Wauw, 1woord prachtig!!! Een sprookje! 👌🏻❤️

Goethals Filip & Vindevogel Sofie

Echt prachtig verhaal van 2 prachtige mensen top ❤️👍🏻

Add Your Comment

CLOSE