Onze huwelijksreportages

Elk huwelijk is uniek en daarom is ook elke bruidsreportage maatwerk.
We werken met een aantal pakketten, deze beginnen vanaf 950,00 € incl mini-album 20×20 cm. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden en tijdens ons kennismakingsgesprek overlopen we deze graag met jullie. We werken altijd met all-in prijzen en stellen daarom graag voor jullie een persoonlijk pakket op. Zo is het voor jullie duidelijk wat er inbegrepen is en zijn er geen onverwachte kosten meer.

Wat is inbegrepen?

Een kennismakingsgesprek
We maken een afspraak zodat jullie geheel vrijblijvend met ons een gesprek kunnen hebben.  Dit vinden we erg belangrijk omdat we zo elkaar beter leren kennen.  We bekijken samen jullie wensen en verwachtingen en het verloop van jullie dag. Dit kan bij ons, bij jullie, op verplaatsing en zelfs via Skype indien nodig.

fotografie door Mrs. & Mr. J
Dit wil zeggen, niet 1 maar 2 professionele fotografen!!!

Geen verplaatsingskosten
Voor bruidsreportages in België en Nederland reken wij geen verplaatsingskosten.

Alle geselecteerde en bewerkte foto’s
De foto’s worden digitaal zonder logo en op hoge resolutie aan jullie bezorgd.

Een geweldige online gallerij
Deze kunnen jullie delen met familie en vrienden zodat zij ook alle foto’s kunnen bekijken.

Een mini-album
Wij voorzien altijd een mini album van 20×20 cm van 20 spreads.
Dit album bevat een selectie van jullie favoriete foto’s.

Albums

Onze overtuiging is dat mooie herinneringen moeten worden vereeuwigd op producten van een fantastische en hoogstaande kwaliteit en daarom is er steeds en klein album in ons pakket voorzien.  Ook qua albums zijn de opties eindeloos! Het is onbegonnen werk om al deze mogelijkheden op te sommen.

Een Deluxe linnen album van 30×30 cm met 20 spreads heb je al vanaf 399,00 €.

Willen jullie een groter album, extra spreads, leder, extra albums voor de ouders, of een mooie bewaardoos?  Dat kan allemaal en we overlopen met veel plezier alle opties om samen met jullie een geweldig trouwalbum samen te stellen.