Over ons - Mrs & Mr J. Huwelijksfotografie
MENU

Wie zijn Mrs & Mr J.?

Met Mrs & Mr J. vormen we een uniek en gepassioneerd fotografie duo dat volledig op elkaar is ingespeeld.

We zoeken steeds naar het mooiste licht, de perfecte compositie en een verrassende hoek waarbij we jullie eigenheid niet uit het oog verliezen. Omdat alles steeds blijft evolueren investeren we niet enkel in goed en professioneel materiaal maar ook in onszelf.

Als man en vrouw kennen we elkaar door en door en hebben maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen. We vullen elkaar perfect aan en smijten ons elke keer 200% met als resultaat onvergetelijke foto’s van bijzondere, mooie en warme momenten.

Van onze koppels en hun familie

Getuigenissen

" Jullie zijn een TOP-team" van 's ochtends tot in de late uurtjes waren jullie aan het fotograferen zonder spoor van vermoeidheid, Chapeau! De vele goede commentaren van de genodigden zijn dan ook terecht! Jullie zijn een TOP-Team beter kan het niet!"

- Mama van bruid Ellen -

"Wat een topdag! En hoe zalig hebben jullie dit vastgelegd! Nogmaals bedankt om ons goed te doen voelen."

- Bruidegom Jan -

" Een geweldig koppel fotografen die, doordat ze zo goed samenwerken, foto's vanuit alle hoeken tegelijkertijd kunnen trekken. Tussendoor komen ze vaak af met hele leuke ideeën , zijn ze heel spontaan en behulpzaam. Echt, echt echt een aanrader!"

- Bruid Hélène -

CLOSE