Linsey & Jente


Op een zomeravond in 2022 trokken we richting Zandhoven. Daar hadden we afgesproken met Linsey & Jente. Zij trouwen in de zomer van 2023 en voor de grote dag werd er besloten om alvast een love shoot te houden. Dit niet enkel als een repetitie voor de grote dag maar ook zodat ze mooie foto's hadden voor een save the date kaartje en eventueel de uitnodigingen, bedankjes en andere gepersonaliseerde items voor hun huwelijk.

Save the date


Voor de save the date kaartjes hadden Linsey en Jente het idee een foto te gebruiken met hun hondje Macho. Hij poseerde dan ook graag in ruil voor de nodige koekjes.


Vervolgens maakten we een wandeling in "Het Viersels Gebroekt". Een mooi natuurgebied langs de Kleine Nete. Een plek waar Linsey en Jente vaak wandelen met hun liefste Macho.

Een toevallige ontdekking


Op onze wandeling vertelde Jente dat hij tijdens een rondje hardlopen in de buurt een paar strobalen had gezien maar twijfelde of de locatie wel geschikt was. Wij vonden het alvast interessant genoeg om eens langs te lopen. Bij het zien van de grote balen stro werden we enthousiast want de locatie was perfect. Op hun trouwdag willen Linsey en Jente een echte "country vibe" creëren en wij vonden dit dan ook de ideale plek om toch even een paar foto's te nemen.

Tijd voor het gouden uur


Het voordeel van de zomer is dat het lang licht is en we dus 's avonds vaak ook fotograferen. Het gouden uur is een heel dankbaar moment om te fotograferen. De zon begint te zakken en het licht kleurt dan goud geel. Perfect dus voor een love shoot als je het aan ons vraagt! Ook tijdens deze fotoreportage was het niet anders. Van de balen stro wandelden we richting een grasveldje een beetje verderop. Waar we de laatste foto's van die dag namen met een mooie ondergaande zon.

Genieten van elkaar


Een love shoot is onnozel doen, elkaar plagen en knuffelen en tot slot genieten van elkaar.


We hebben heel wat afgelachen en gepraat tijdens de reportage. Zowel voor Linsey en Jente als voor ons was het fijn om elkaar al beter te leren kennen.


Nu is het aftellen tot hun grote dag!