De laatste zaterdag in augustus, was de dag van het huwelijk van Ellen en Koen. Het was een echte zomerse zaterdag, een perfecte dag voor een onvergetelijk feestje.Zowel bruid als bruidegom hadden ervoor gekozen om te gaan slapen bij hun ouders dus onze eerste halte was Zellik bij bruid Ellen en halte 2 was Vilvoorde bij bruidegom Koen. Een vrolijke bruid deed enthousiast de deur open. Haar kapsel was al gedaan en het was net tijd om aan de make-up te beginnen.

Bruidegom Koen had de nacht voor zijn huwelijk doorgebracht in zijn oude slaapkamer. De kamer was nog steeds ingericht in de kleuren van zijn favoriete ploeg. Dat hij een grote supporter is van Anderlecht dat wisten we al, hij had dan ook een kostuum had gekozen met een knipoog naar zijn favoriete ploeg.

De engelse oldtimer bus bracht de bruidegom tot bij zijn bruid. Ook de buren stonden op straat te wachten tot Ellen buiten zou komen.

Het was eindelijk tijd om elkaar terug te zien en naar het gemeentehuis te vertrekken.

Bij het verlaten van het gemeentehuis werd ons bruidspaar niet met rijst bekogeld maar met gedroogde rozenblaadjes. Jammer dat er geen geur bij de foto’s zit, het rook heerlijk en gaf een leuk effect. (Maar zoals rijst, kruipt het overal. ;-))

De bus bracht ons na het gemeentehuis naar de feestzaal. Er stond een broodjesbuffet klaar voor de suite en dichte familie en na een snelle hap trokken we wat verder naar Het Waterkasteel van Moorsel voor het nemen van de huwelijksreportage.

Terug aangekomen bij De Mooie Molen in Meldert was het tijd voor Ellen & Koen om even uit het zicht te verdwijnen. De gasten kwamen toe en werden verzocht om plaats te nemen in de tuin voor de start van de ceremonie. Omdat het zo warm was, ging de plechtigheid door onder de mooie grote treurwilg. Zo had bijna iedereen een plekje in de schaduw.

Familie en vrienden die de ceremonie hadden bijgewoond werden uitgenodigd voor een glaasje en een hapje tijdens de receptie. Familie en vrienden die de ceremonie hadden bijgewoond werden uitgenodigd voor een glaasje en een hapje tijdens de receptie.

Om 18u werd het tijd om aan tafel te gaan voor het diner. Voor bruidegom Koen even een momentje van stress. Hij had een speech voorbereid om de gasten te verwelkomen en een aantal mensen te bedanken en dat maakte hem toch wat zenuwachtig.

De gasten stonden tussen de verschillende gangen gezellig te praten op het binnenpleintje van de feestzaal. Met het warme weer was dat de ideale plek om te genieten van de zomerse avond.


Ook een powerpoint van de broers mocht niet ontbreken. Zo kwamen we weer wat leuke dingen te weten over het koppel. Zo heeft Koen blijkbaar niet enkel een passie voor Ellen en Anderlecht, maar ook voor hardstyle muziek. Hij mocht dan ook even aan de gasten tonen welke dansmoves hij bezit.

De openingsdans begon heel braaf, maar al snel werd het gemixed en kwamen er hevige beats door. Zowel bruid als bruidegom gingen de zaal rond om mensen mee te laten dansen en in een mum van tijd barste er een geweldig feest los!