1 September is voor vele het einde van de vakantie. Dit jaar was het niet de eerste dag van het nieuwe schooljaar maar was het was de dag van het huwelijk van Justine & Fréderick. Justine had geslapen bij haar ouders in Zele en was vroeg in de ochtend samen met haar zus naar de kapper vertrokken. Haar mama had haar jurk al klaar gehangen en het was een gezellige drukte in huis.

Het ophalen van de bruid

Iedereen was klaar, de bruid begon toch wat kriebels in de buik te voelen en het was tijd voor de bruidegom om zijn bruid op te halen. Justine stond te popelen om de deur open te doen voor haar bruidegom.

Het gemeentehuis

Vanuit Zele ging het naar Evergem in een mooie oldtimer Rolls Royce voor het wettelijk huwelijk. Justine & Fréderick gaven elkaar het ja-woord in het prachtige Kasteel van Wippelgem. Daarna was het tijd om het glas te heffen en iets te eten. In Salon Sauvage, net naast het Kasteel, was er een lekkere lunch voorzien.

De locatie voor de foto's

Na een uurtje trokken wij samen met Justine & Fréderick naar het Park van Beervelde voor de huwelijksreportage. Het is een prachtig aangelegd domein vol met verschillende planten en bomen.

Door het warme en droge weer van de voorbije weken had het water in de vijver plaats gemaakt voor mooie paarse bloemen zee.

De ceremonie

Justine en Fréderick hadden ervoor gekozen om in de kerk van Mendonk te trouwen.

Om 16u werden familie en vrienden daar verwacht voor hun kerkelijk huwelijk vol persoonlijke toetsen.

Onverwacht ...

Bij het buitenkomen van de kerk hadden de gasten een aantal kleine verrassingen voor het koppel.

Zo werden er geen bellen geblazen zoals voorzien maar waren er toch deugnieten het koppel onder pakken rijst bedolven.

Ook een oude brommer aan de overkant van de straat was een cadeau voor het kersverse bruidspaar. Het bleek dat men Fréderick zijn oude brommer van onder het stof hadden gehaald.

Dus werd er snel beslist om de Rolls Royce te laten staan en met de oude brommer naar de feestzaal te gaan.Tijd om te feesten

Justine & Fréderick hadden een schitterende locatie gekozen om het feest te geven. Tussen de weiden, de koeien en de velden van Mendonk stond een fantastische tent die tot in het kleinste detail schitterend versierd was. De receptie vond buiten plaats en binnen stonden de tafels gedekt voor het diner.