Na 20 jaar was het eindelijk zover! Vorige week zaterdag was het feest in Vrasene. Het was de dag dat Peggy & Hans gingen trouwen. Familie en vrienden keken uit naar deze bruiloft en het werd een geweldig feest. Peggy was met dochter Hanne bij haar ouders blijven slapen, terwijl Hans met zoon Daan bij hen thuis was gebleven. Ook Peggy haar zus was ’s ochtends met haar dochtertje naar daar gekomen om zich klaar te maken. De kapper kwam aan huis voor beide zussen en ook voor de make-up moesten de dames het huis niet uit.

De bruidegom kon thuis zich rustig klaarmaken, samen met zoontje Daan. Een vader – zoon momentje op de grote dag van mama en papa, voor de drukke dag echt zou beginnen. Hans had gekozen voor een kostuum met strik en bretels. Ook voor Daan was een bijpassende outfit voorzien.

De ochtend verliep rustig, maar toch ging de tijd snel. Het moment dat Peggy haar bruidsjurk ging aantrekken zorgde ervoor dat gezonde zenuwen toch de kop kwamen opsteken bij onze mooie bruid. 

Ondertussen was het tijd voor Hans om zijn bruid op te halen.

Toen ze aankwamen bij het gemeentehuis van Beveren stond er een al een hoop familieleden en vrienden hen op te wachten.

We moesten even wachten voordat de bruid de raadzaal binnen mocht. De kinderen waren toch een beetje benieuwd hoeveel mensen er al in de zaal zaten. Dus even piepen.

Na het wettelijke gedeelte van de dag gingen we richting Nieuwkerken-waas. Peggy en Hans hadden gekozen om hun ceremonie en feest te houden in Feestzaal Den Buiten. Een geweldig mooie en sprookjesachtige locatie.

Na een lekkere lunch met de familie, trokken we er met 4 op uit om samen foto’s te maken. De huwelijksreportage hielden we op het domein van de feestzaal. We moesten dus niet naar een andere locatie te rijden. Zo hadden we ruim de tijd om in alle rust foto’s te nemen.

In de namiddag was er een receptie voor de volwassenen, maar ook voor de kinderen was het feest. Omdat mama en papa eindelijk trouwden, mochten zij hun eigen feestje geven. Bovenop de 2 speeltuinen die de feestzaal heeft, hadden mama en papa hadden ook voor de kinderen allemaal leuke dingen in petto waaronder 2 pony’s met begeleiding waar ze naar believen op mochten rijden. Het was dus feest voor groot en klein.

Geen kerkelijk huwelijk voor Peggy en Hans, ze kozen voor een mooie intieme ceremonie. De tuin van de feestzaal was hiervoor de ideale locatie. Het decor was prachtig. Familie en vrienden vertelden over het koppel en tot slot gaven Peggy en Hans hun ja-woord en werden er ringen uitgewisseld.

Daan was ring beveiliger van dienst. Hij luisterde goed naar de instructies van de ceremoniemeester. 

Rustig naar voor stappen

De rozenblaadjes uit het koffertje halen

De ringen aan papa en mama geven!

Nadat de gasten het bruidspaar had gefeliciteerd werd het tijd om aan tafel te gaan. Een heerlijk diner met lekkere wijnen en fijn gezelschap.

De laatste gasten sloten aan voor het dessert en toen iedereen zijn buikje rond had gegeten werd het tijd om het dansfeest te openen. Het was een fantastisch mooie dag met een schitterend koppel.