Reportages

Leuk, spontaan en met emotie

Ook voor een reportage kunnen jullie ons contacteren. Een mijlpaal in het leven, een mooi moment of gewoon omdat jullie eens leuke en ongedwongen foto's wensen voor in jullie woonkamer. Elke reden is goed voor een reportage.

In een ontspannen en ongedwongen sfeer nemen we graag jullie foto's. We bespreken waar jullie graag foto's wensen te nemen en samen gaan we op pad. Tijdens de reportage zorgen wij ervoor dat jullie de camera even vergeten met als resultaat, spontane en natuurlijk foto's.

Reportage:

Wat mogen we verwachten?

  • 2u fotografie door 2 professionele fotografen
  • 10 foto's digitaal aangeleverd op hoge resolutie en vrij van logo
  • Online galerij van min. 20 foto's

250,00 euro incl BTW


Reportage: LOVE SHOOT

Wat & Waarom?

Deze reportage heeft tal van voordelen en vaak boeken koppels deze reportage in combinatie met de huwelijksfotografie. Zo leren jullie ons en onze manier van werken beter kennen, weten jullie wat jullie mogen verwachten van het fotomoment en zijn jullie vaak minder zenuwachtig voor het nemen van de foto's op de dag zelf. Ook worden deze foto's vaak gebruikt op save-the-date kaartjes, uitnodigingen, decoratie, ... maar ook zonder te trouwen, is het uiteraard ook leuk om mooie foto's te hebben als koppel.