Save the Date Reportage

DE MOOISTE FOTO'S VOOR OP JULLIE HUWELIJKSAANKONDIGING


Proficiat! Jullie gaat trouwen en willen dit nieuws met iedereen delen zodat ze jullie huwelijksdatum zeker in de agenda zetten.

Een Save-the-date is dan een leuke manier om aan te kondigen dat vrienden en familie alvast de datum moeten vrijhouden maar dat de details later nog volgen.

Om alles alvast een persoonlijke toets te geven is het dan ook leuk om jullie save the date te voorzien van 1 of meerdere mooie foto's van jullie samen.

Een save-the-date reportage is dan ook een must!


Exclusief: Save the Date - DAYS

Op een bepaalde dag op een door ons gekozen locatie kunnen jullie inschrijven voor deze reportage!

Een vaste formule aan kleine prijs!


 

Wat mag ik verwachten?


45 min reportage

online galerij met 20-30 foto's om uit te kiezen

3 foto's digitaal te ontvangen vrij van logo en op hoge resolutie

1 mini album 10x15 cm met 8 foto's naar keuze


Prijs: 150 euro incl BTW 

 

Waar & Wanneer?

 

Volgende Save-the-Date DAY

 

Locatie: Een mooi bos in KAPELLEN bij Antwerpen

Data: Herfstvakantie

28/10 - 30/10 - 31/10

02/11 - 03/11 - 04/11

Een echte herfstreportage!

We nemen jullie mee het bos in

voor een reportage in het midden van alle mooie herfstkleuren!

Nog even dit ...

VRIJ KIEZEN VAN DATUM EN LOCATIE

A.Hebben jullie zelf een idee voor een reportage op een bepaalde locatie kan dit uiteraard ook.
We trekken er graag op uit en vinden nieuwe locaties altijd leuk, maar weet dat jullie niet kunnen genieten van de speciale formule. Dan is het de prijs van een reportage.

HET WEER

A.Als het gaat over een 100% buitenlocatie, dan bekijken we wat de voorspellingen zijn. Bij heel slecht weer zullen we, steeds in overleg, de afspraak verzetten of volledig annuleren.

PRAKTISCHE ZAKEN ZOALS TOEGANG, PARKEREN EN BETALINGEN

A.Extra kosten voor inkom of voor parking zitten niet inbegrepen in de reportage en zijn door jullie zelf te regelen.

We trachten steeds duidelijk te communiceren over de toegangsprijzen indien er reportages zijn die doorgaan op locaties die niet vrij toegankelijk zijn.

Betalingen: Jullie boeking ligt vast na ontvangst van het voorschotje van 50 euro. Op de dag zelf moeten er geen betalingen gebeuren. We sturen de bon voor de betaling nadien.

WANNEER IS DE BOEKING DEFINITIEF

A.Nadat jullie ons hebben gecontacteerd ontvangen jullie binnen de 48u van ons een mail met de gegevens van de afspraak en een bon voor de betaling van het voorschot.
Na ontvangst van het voorschot ontvangen jullie een 2de mail met de bevestiging en verdere details over de gekozen locatie.

WAT ALS WE TE LAAT ZIJN? IS DIT ERG?

A.Kom aub op tijd!
Het is erg belangrijk dat jullie op tijd zijn. We houden de klok gedurende de dag goed in de gaten zodat iedereen de tijd krijgt. Als jullie te laat zijn is dit heel jammer maar de reportage zal niet langer duren zodat de volgende reportage wel op tijd kan doorgaan.

WIJ ZIJN PLOTS VERHINDERD OP DE DAG VAN DE REPORTAGE

A.Uiteraard kan het zijn dat jullie door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. Gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen. Dan bekijken we samen of er een oplossing mogelijk is. Bij een annulatie van minder dan 24u op voorhand of NO SHOW zal het voorschotje niet worden teruggestort. Contacteer ons zo snel mogelijk en we bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

KUNNEN WE OOK FAMILIEFOTO'S LATEN MAKEN?

A.Deze reportage is enkel te boeken voor koppels. Wensen jullie graag een reportage met het hele gezin, geen probleem, contacteer ons en we maken graag een afspraak voor en gezinsreportage.

KUNNEN WE FOTO'S, PRINTS EN ANDERE ZAKEN BIJBESTELLEN?

A.Uiteraard kunnen jullie nog tal van zaken bijbestellen. Prints, kaartjes, uitvergrotingen, albums, extra foto's digitaal ... noem maar op. We bezorgen jullie graag alle mogelijkheden.