Wie zijn wij?

Wij zijn Claire & Wouter en samen vormen wij "Mrs & Mr J." Buiten het feit dat wij 2 professionele enthousiaste (soms ook een beetje prettig gestoorde) huwelijksfotografen zijn, zijn wij zelf ook man en vrouw en kennen elkaar dus door en door. 

Een 8-tal jaar geleden fotografeerden we ons eerste huwelijk en blijven we het steeds een hele eer vinden als een koppel ons vraagt om hun trouwdag vast te leggen. Elk huwelijk is zo uniek en dat maakt het voor een ons steeds feest! Wij maken kleurrijke foto's waarbij we ook oog hebben voor de spontane, zotte, emotionele en leuke momenten. Omdat we met 2 zijn kunnen we jullie dag vanuit verschillende hoeken vastleggen. Onze missie is dan ook ook om mee te zorgen dat jullie onvergetelijke dag ook na afloop nog een visueel aandenken heeft en jullie later jullie trouw nog eens kunnen herbeleven aan de hand van foto's.

Over ons: Wij zijn al meer dan 15 jaar gelukkig getrouwd en volgens de mensen die ons kennen zijn we echte levensgenieters en verslaafd aan gezelligheid. We houden van lekker eten en een goed glaasje wijn, gewoon met ons 2 of samen met familie of vrienden genieten is altijd de boodschap. We zijn beide globetrotters en trekken we er graag op uit om de wereld te verkennen. Of het nu dichtbij of ver weg is, overal is er valt er wel iets te beleven.

We vroegen aan vrienden en familie om ons te omschrijven in 5 woorden en dit kregen we het vaakst te horen:

  • Beide: Ondernemend - Warm - Enthousiast - Vrolijk - Sociaal
  • Claire: Creatief - Zorgzaam - Attent - Opmerkzaam - Gevoelig
  • Wouter: Gedreven - Technologie - Avontuurlijk - Hulpvaardig - Positief

"Marriage
An endless sleepover with your favorite weirdo"

—unknown

Ervaringen van onze koppels

Ervaringen van onze koppels

Ellen & Olivier

1 / 4

"Het was fantastisch hoe jullie van in de vroege uurtjes tot de late bleven lachen! Jullie zijn TOP en een aanrader voor iedereen"

1 / 4