Wie zijn wij?

Wij zijn Claire & Wouter en vormen samen Mrs & Mr J. Wij zijn een enthousiast (en ook een beetje prettig gestoord 😇) koppel dat geniet van het fotograferen van de liefde en de mooie momenten in het leven. We zijn een sterk en uniek duo dat tijdens jullie dag op zoek gaat naar de mooie, spontane, ontroerende en leuke momenten. Omdat we met 2 zijn kunnen we jullie dag vanuit verschillende hoeken vastleggen. Onze missie is dan ook ook om mee te zorgen voor een onvergetelijke dag, met een heel mooi en bijzonder aandenken.

Over ons: Wij zijn al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd en volgens de mensen die ons kennen zijn we echte levensgenieters. We houden van lekker eten en een goed glaasje wijn gezellig met ons 2 of gezellig samen met familie of vrienden. We zijn beide globetrotters en trekken we er graag op uit om de wereld te verkennen. Of het nu dichtbij of ver weg is, overal is er valt er wel iets te beleven.

We vroegen aan vrienden en familie om ons te omschrijven in 5 woorden en dit kregen we het vaakst te horen:

  • Beide: Ondernemend - Warm - Enthousiast - Vrolijk - Sociaal
  • Claire: Creatief - Zorgzaam - Attent - Opmerkzaam - Gevoelig
  • Wouter: Gedreven - Technologie - Avontuurlijk - Hulpvaardig - Positief

"Marriage
An endless sleepover with your favorite weirdo"

—unknown

Ervaringen van onze koppels

Ervaringen van onze koppels

Ellen & Olivier

1 / 4

"Het was fantastisch hoe jullie van in de vroege uurtjes tot de late bleven lachen! Jullie zijn TOP en een aanrader voor iedereen"

1 / 4