Waarom wij huwelijksfotografie bijzonder vinden

Het ontstaan van Mrs & Mr J.


Bijna 10 jaar geleden kregen we van vrienden de vraag kregen om hun huwelijk te fotografen omdat we al geruime tijd met fotografie bezig waren. We vonden dit heel leuk om te doen, maar toch wel spannend. We waren immers helemaal geen huwelijksfotografen. We volgden verschillende workshops en cursussen en zo werd 8 jaar geleden Mrs & Mr J. geboren.


Door de jaren ervaring zijn we perfect op elkaar ingespeeld en hebben we de gave ontwikkeld om mensen onze camera te doen vergeten. Met 2 fotografen kunnen we de spontaanste, mooiste, grappigste, intiemste of meest speciale momenten voor jullie vastleggen uit verschillende hoeken.

Een unieke dag verdient zorg en aandacht


Nog steeds vinden we het spannend en een hele eer als een koppel kiest om met ons samen te werken. Het is immers een super belangrijke dag, die ze vaak tot in de puntjes hebben voorbereid.

Om elk koppel de zorg te geven die ze verdienen beperken wij het aantal huwelijken dat wij fotograferen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en willen geen "bandwerkfotografen" zijn. Wij willen onze koppels kennen en begrijpen zodat wij weten wat voor hen belangrijk is om vast te leggen tijdens hun dag.

Kwaliteit is geen overbodige luxe


Een betrouwbare partner zijn voor het vastleggen van jullie huwelijk. Dat is wat wij voor ogen hebben. Investeringen in kwalitatief en betrouwbaar camera- en flitsmateriaal, een state-of-the art back-up protocol voor het veilig stellen van jullie foto's, cursussen en workshops om onze technieken nog te verfijnen en handgemaakte albums van uitzonderlijke kwaliteit zorgen ervoor dat wij een totaalpakket kunnen bieden waar jullie levenslang van kunnen genieten.

wie is Mrs J. Claire huwelijksfotograaf
Mrs & Mr J. huwelijksfotograaf een vrolijk en enthousiast duo die met veel enthousiasme jullie huwelijk vastleggen
Wie is Mr J. of Wouter? huwelijkfotograaf bij Mrs & Mr J.

Wij zijn al meer dan 15 jaar gelukkig getrouwd en volgens de mensen die ons kennen zijn we echte levensgenieters en verslaafd aan gezelligheid. We houden van lekker eten en een goed glaasje wijn, gewoon met ons 2 of samen met familie of vrienden genieten is altijd de boodschap. We zijn beide globetrotters en trekken we er graag op uit om de wereld te verkennen. Of het nu dichtbij of ver weg is dat maakt ons niet uit.

5 willekeurige vragen aan Mrs & Mr J.

Mrs J. - Claire

Wat ligt moet er altijd in de koelkast liggen?

Kaas. Dat moet er altijd zijn anders is het crisis. Op alle momenten van de dag kan er wel iets zijn waar je kaas voor kan gebruiken. Ik ben ook meer een zout dan een zoet persoon en zal dan ook zelden voor een super zoet dessert kiezen.


Als koelkast reken ik zeker ook onze wijnkast mee. Daar moet steeds een lekker flesje wijn in liggen. Witte, rosé of rode hangt een beetje van de stemming af maar ik ben altijd wel te vinden voor een gezellige babbel in combinatie met een goed glas wijn.

Mr J. - Wouter

Wat moet er altijd in de koelkast liggen?

5 willekeurige vragen aan Mrs & Mr J.

Mrs J. - Claire

Wat is jou favoriete plek in het huis?

IN huis zou ik zeggen dat mijn favoriete plekje onze zitraam is. Gezellige apero momentjes met familie en vrienden, ontspannen een boekje lezen met het zonnetje op mijn gezicht of om gewoon buiten te kijken. Volgens mij dus een heel veelzijdig en zalig plekje in huis.

Van het voorjaar tot het najaar is ons overdekt terras mijn favoriete plek omdat dat de plek is waar er de meeste leuke babbels met familie en vrienden plaats hebben. In de winter zit ik het liefst in de zetel achteraan met zicht op de tuin.

MR J. - Wouter

Wat is jou favoriete plek in het huis?

5 willekeurige vragen aan Mrs & Mr J.

Mrs J. - Claire

Zonder welke 3 dingen kun je niet leven?

"Wouter" telt niet zeker? Ok, dan zal het muziek, humor en de zon zijn.

Er staat bijna altijd muziek op thuis. Ik hoor vanalles graag en mijn stemming bepaald mijn keuze.

Humor, alles is al zo serieus dus er mag eens gelachen worden. Correctie er moet gelachen worden.

Als laatste de zon. Niet om in te liggen, want ik ben echt geen zonneklopper maar ik kan genieten van "licht". Ik zou niet kunnen leven in een donkere wereld. Licht geeft mij energie.

Lekker eten zou ik niet kunnen missen. Stel u voor elke dag slecht eten?! Nee, dank u. Eigenlijk denk ik vooral aan Spaghetti Bolognese. Dat is één van mijn grote favorieten. Dat moet voor mij minstens 1 keer in de week op het menu staan.

Plezier maken is een MUST. Of we er met 2 op uit trekken, samen zijn met familie of vrienden. Als de sfeer maar goed zit en er maar gelachen kan worden.

Een dosis Verse lucht doet me altijd deugd. Of het nu tijdens een wandeling is in de natuur, gewoon gezellig buiten zitten en simpelweg genieten. Even rustig op adem komen, zalig.

Mr J. - Wouter

Zonder welke 3 dingen kun je niet leven?

5 willekeurige vragen aan Mrs & Mr J.

Mrs J. - Claire

Vul aan ... ik hou niet van ...

Ik heb het heel moeilijk met onrecht. Als iets niet juist of niet correct is daar ben ik heel gevoelig aan. Ook vogels heb ik echt niet graag in mijn buurt. Kippen, eenden, duiven, kanarievogels ... nee als ze los zitten, te dicht komen en kunnen fladderen en vliegen dan ben ik weg!

Als er iets is waar ik mij aan kan ergeren is het negativiteit. Ik ben een heel positief ingestelde persoon en negativiteit kan mijn echt frustreren.

Waar ik ook echt niet van hou is karnemelk. Ik begrijp echt niet hoe mensen dat kunnen drinken. Wie die zure melk heeft uitgevonden had volgens mij een groot probleem met zijn smaakpapillen.

Mr J. - Wouter

Vul aan ... ik hou niet van ...

5 willekeurige vragen aan Mrs & Mr J.

Mrs J. - Claire

Welke superkracht zou je willen bezitten?

Dat is moeilijk. Ik denk dat ik dan graag het weer zou kunnen beheersen als dat een superkracht is. Veel zon en een aangenaam temperatuurtje met de nodige regen 's nachts. Van alles niet te veel en ook niet te weinig. Ik zou wel zoeken naar een evenwicht denk ik maar ik vrees dat het moeilijk is om iedereen tevreden te houden.

Teleporteren lijkt me wel super praktisch en leuk! Zo kan je snel van de ene naar de andere plek en dan heb je geen last van de files. Ook kan je dan reizen naar waar je wil. Een weekendje naar Kaapstad of New York is geen probleem. Dan ben je snel even over en weer.

Mr J. - Wouter

Welke superkracht zou je willen bezitten?

Zwart wit foto van bruid en bruidegom tijdens openingsdans met fotograaf op de achtergrond

1 / 3

1 / 3

Bruid en bruidegom kijken elkaar in de ogen tijden het nemen van de huwelijksfoto's op een brug aan Cortewalle in Beveren
TESTIMONIALS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


"Aan alle toekomstige bruidsparen: zoek niet verder, want met deze fotografen verzeker je jezelf ervan dat alle prachtige momenten vastgelegd worden als een tijdloze herinnering aan de mooiste dag van je leven!"

STEFAN VAN DE POEL
BRUIDEGOM

1 / 3

Spontane foto van bruidspaar met zonnebrillen tijdens de huwelijksreportage in landelijke omgeving
Testimonials

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" je op zoek bent naar spontane foto’s die bovendien heel mooi en natuurlijk zijn qua kleuren, dan ben je bij hen aan het juiste adres!"LINSEY & JENTE
BRUIDSPAAR

1 / 3

een liefdevolle foto van het bruidspaar tijdens het nemen van de trouwfoto's
Testimonials

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


"We hebben echt het gevoel dat Claire en Wouter een mooie representatie hebben gemaakt van onze dag. We vinden het een enorm groot voordeel dat ze dit samen doen, geen enkel moment ging aan hen voorbij. Prijs/kwaliteit zijn ze echt super: twee fotografen voor de prijs van één 😉"KAY DALBION
BRUID