Liefdevolle en spontane foto's aan een kleine prijs

Voor ALLE koppels die eindelijk eens mooie foto's samen willen.


De kleuren van de zonsondergang! Het is altijd anders en steeds magisch. Omdat wij helemaal gek zijn van dit moment en het licht en de hemel dan zo mooi kleurt, organiseren we deze zomer Sunset Love. DE reportage waarbij jullie kunnen genieten van elkaar en van de zonsondergang.


Of jullie nu gaan trouwen of niet, alle koppels zijn welkom! Op verschillende momenten tijdens het jaar organiseren wij Save-the-date Days. Wij selecteerden toffe locaties waar we op bepaalde data fotoreportages zullen houden. Op onze eigen spontane manier laten we jullie ontdooien voor onze lens leggen we jullie liefde vast.

Plaatsen beperkt dus vooraf inschrijven is de boodschap! Na inschrijving ontvangen jullie de nodige documentatie met de nodige informatie zodat we er samen een toffe reportage van kunnen maken met leuke en spontane foto's waar jullie mee kunnen pronken.


Gaan jullie trouwen? Wel dan kunnen jullie aan de slag voor jullie Save-the-Date kaartjes, trouwuitnodigingen of extra accessoires voor jullie grote dag.

Waar & Wanneer?


omgeving

Kalmthoutse-heide


Tijdens de maanden

Juli, Augustus & September


(Van maandag tot en met donderdag)

na afspraakSUNSET LOVE

Reportage

  • 60 min reportage
  • online galerij met 20 foto's om uit te kiezen
  • 3 foto's digitaal te ontvangen vrij van logo en op hoge resolutie
  • 1 foto vergroting van 20x30 cm

175 Euro

Incl BTW

Golden Hour fotoreportage op het strand in Nieuwpoort

Extra Informatie

WIJ GAAN NIET TROUWEN MAAR WILLEN TOCH FOTO'S

A.Uiteraard zijn ook koppels welkom die geen trouwplannen hebben. De save the date reportages zijn er voor alle koppels, jong, oud, verliefd, verloofd of reeds getrouwd!

VRIJ KIEZEN VAN DATUM EN LOCATIE

A.Hebben jullie zelf een idee voor een reportage op een bepaalde locatie kan dit uiteraard ook.
We trekken er graag op uit en vinden nieuwe locaties altijd leuk, maar weet dat jullie niet kunnen genieten van de speciale formule. Dan is het de prijs van een reportage.

HET WEER

A.Als het gaat over een 100% buitenlocatie, dan bekijken we wat de voorspellingen zijn. Bij heel slecht weer zullen we, steeds in overleg, de afspraak verzetten of volledig annuleren.

PRAKTISCHE ZAKEN ZOALS TOEGANG, PARKEREN EN BETALINGEN

A.Extra kosten voor inkom of voor parking zitten niet inbegrepen in de reportage en zijn door jullie zelf te regelen.

We trachten steeds duidelijk te communiceren over de toegangsprijzen indien er reportages zijn die doorgaan op locaties die niet vrij toegankelijk zijn.

Betalingen: Jullie boeking ligt vast na ontvangst van het voorschotje van 50 euro. Op de dag zelf moeten er geen betalingen gebeuren. We sturen de bon voor de betaling nadien.

WANNEER IS DE BOEKING DEFINITIEF

A.Nadat jullie ons hebben gecontacteerd ontvangen jullie binnen de 48u van ons een mail met de gegevens van de afspraak en een bon voor de betaling van het voorschot.
Na ontvangst van het voorschot ontvangen jullie een 2de mail met de bevestiging en verdere details over de gekozen locatie.

WAT ALS WE TE LAAT ZIJN? IS DIT ERG?

A.Kom aub op tijd!
Het is erg belangrijk dat jullie op tijd zijn. We houden de klok gedurende de dag goed in de gaten zodat iedereen de tijd krijgt. Als jullie te laat zijn is dit heel jammer maar de reportage zal niet langer duren zodat de volgende reportage wel op tijd kan doorgaan.

Bij een sunset reportage moeten we rekening houden met de ondergaande zon. Het is dus van belang dat we op tijd kunnen beginnen zodat we de tijd die we hebben optimaal kunnen benutten.

WIJ ZIJN PLOTS VERHINDERD OP DE DAG VAN DE REPORTAGE

A.Uiteraard kan het zijn dat jullie door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. Gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen. Dan bekijken we samen of er een oplossing mogelijk is. Bij een annulatie van minder dan 24u op voorhand of NO SHOW zal het voorschotje niet worden teruggestort. Contacteer ons zo snel mogelijk en we bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

KUNNEN WE OOK FAMILIEFOTO'S LATEN MAKEN?

A.Deze reportage is enkel te boeken voor koppels. Wensen jullie graag een reportage met het hele gezin, geen probleem, contacteer ons en we maken graag een afspraak voor en gezinsreportage.

KUNNEN WE FOTO'S, PRINTS EN ANDERE ZAKEN BIJBESTELLEN?

A.Uiteraard kunnen jullie nog tal van zaken bijbestellen. Prints, kaartjes, uitvergrotingen, albums, extra foto's digitaal ... noem maar op. We bezorgen jullie graag alle mogelijkheden.

Zwart wit foto van bruid en bruidegom tijdens openingsdans met fotograaf op de achtergrond

1 / 3

1 / 3

Bruid en bruidegom kijken elkaar in de ogen tijden het nemen van de huwelijksfoto's op een brug aan Cortewalle in Beveren
TESTIMONIALS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


"Aan alle toekomstige bruidsparen: zoek niet verder, want met deze fotografen verzeker je jezelf ervan dat alle prachtige momenten vastgelegd worden als een tijdloze herinnering aan de mooiste dag van je leven!"

STEFAN VAN DE POEL
BRUIDEGOM

1 / 3

Spontane foto van bruidspaar met zonnebrillen tijdens de huwelijksreportage in landelijke omgeving
Testimonials

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" je op zoek bent naar spontane foto’s die bovendien heel mooi en natuurlijk zijn qua kleuren, dan ben je bij hen aan het juiste adres!"LINSEY & JENTE
BRUIDSPAAR

1 / 3

een liefdevolle foto van het bruidspaar tijdens het nemen van de trouwfoto's
Testimonials

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


"We hebben echt het gevoel dat Claire en Wouter een mooie representatie hebben gemaakt van onze dag. We vinden het een enorm groot voordeel dat ze dit samen doen, geen enkel moment ging aan hen voorbij. Prijs/kwaliteit zijn ze echt super: twee fotografen voor de prijs van één 😉"KAY DALBION
BRUID