Liefdevolle en spontane foto's aan een kleine prijs

Voor ALLE koppels die eindelijk eens mooie foto's samen willen.


Of jullie nu gaan trouwen of niet, alle koppels zijn welkom! Op verschillende momenten tijdens het jaar organiseren wij Save-the-date Days. Wij selecteerden toffe locaties waar we op bepaalde data fotoreportages zullen houden. Op onze eigen spontane manier laten we jullie ontdooien voor onze lens leggen we jullie liefde vast.

Plaatsen beperkt dus vooraf inschrijven is de boodschap! Na inschrijving ontvangen jullie de nodige documentatie met de nodige informatie zodat we er samen een toffe reportage van kunnen maken met leuke en spontane foto's waar jullie mee kunnen pronken.


Gaan jullie trouwen? Wel dan kunnen jullie aan de slag voor jullie Save-the-Date kaartjes, trouwuitnodigingen of extra accessoires voor jullie grote dag.

Kiezen is moeilijk, daarom onze TRY FIRST / BOOK LATER formule


Een fotograaf boek je niet elke dag en niet elke fotograaf is een huwelijksfotograaf. Prijzen, stijlen en persoonlijkheden verschillen. Jullie huwelijksdag is een van de meest bijzondere dagen in jullie leven dus dit is een belangrijke beslissing.

Iedereen spreekt over "DE KLIK", maar hoe weten we het zeker? Een kennismakingsgesprek is absoluut een MUST maar wij gaan nog een stapje verder.

Boek een Save-The-Date reportage tijdens een van onze Save-the-date Days als test.


Maak gebruik van onze TRY FIRST / BOOK LATER formule waarbij het bedrag van de reportage bij boeking van een huwelijksreportage in mindering zal worden gebracht. Kiezen jullie toch voor een andere huwelijksfotograaf, geen probleem dan hebben jullie een mooie reeks foto's en betalen jullie enkel voor de reportage.

Love shoot in de Verbeke Foundation te Kemzeke
Liefdesreportage in de Japanse Tuin in Hasselt
Fotoreportage tijdens de mooie bloesems in het Arboretum van Kalmthout

Waar & Wanneer?


PLANTENTUIN MEISE

09 Maart 2024

23 Maart 2024


VERBEKE FOUNDATION STEKENE

16 Maart 2024


STRAND NIEUWPOORT

30 Maart 2024 tot 6 April 2024


ARBORETUM KALMTHOUT

10 April 2024

13 April 2024


SAVE -THE -DATE


  • 45 min reportage
  • online galerij met 20 foto's om uit te kiezen
  • 3 foto's digitaal te ontvangen vrij van logo en op hoge resolutie
  • 1 foto vergroting van 20x30 cm

150 Euro

Incl BTW

Golden Hour fotoreportage op het strand in Nieuwpoort

Jammer, geen geschikte datum? Wat nu?


Willen jullie graag een reportage boeken tijdens onze Save-the-Date days maar helaas passen deze data niet in jullie agenda?

Geen probleem, er zijn een aantal mogelijkheden:1 Of jullie contacteren ons en we boeken een gewone reportage op een dag naar keuze

2 jullie schrijven jullie in op onze nieuwsbrief en jullie worden als eerste op de hoogte gebracht als er nieuwe data worden aangekondigd.Extra Informatie

WIJ GAAN NIET TROUWEN MAAR WILLEN TOCH FOTO'S

A.Uiteraard zijn ook koppels welkom die geen trouwplannen hebben. De save the date reportages zijn er voor alle koppels, jong, oud, verliefd, verloofd of reeds getrouwd!

VRIJ KIEZEN VAN DATUM EN LOCATIE

A.Hebben jullie zelf een idee voor een reportage op een bepaalde locatie kan dit uiteraard ook.
We trekken er graag op uit en vinden nieuwe locaties altijd leuk, maar weet dat jullie niet kunnen genieten van de speciale formule. Dan is het de prijs van een reportage.

HET WEER

A.Als het gaat over een 100% buitenlocatie, dan bekijken we wat de voorspellingen zijn. Bij heel slecht weer zullen we, steeds in overleg, de afspraak verzetten of volledig annuleren.

PRAKTISCHE ZAKEN ZOALS TOEGANG, PARKEREN EN BETALINGEN

A.Extra kosten voor inkom of voor parking zitten niet inbegrepen in de reportage en zijn door jullie zelf te regelen.

We trachten steeds duidelijk te communiceren over de toegangsprijzen indien er reportages zijn die doorgaan op locaties die niet vrij toegankelijk zijn.

Betalingen: Jullie boeking ligt vast na ontvangst van het voorschotje van 50 euro. Op de dag zelf moeten er geen betalingen gebeuren. We sturen de bon voor de betaling nadien.

WANNEER IS DE BOEKING DEFINITIEF

A.Nadat jullie ons hebben gecontacteerd ontvangen jullie binnen de 48u van ons een mail met de gegevens van de afspraak en een bon voor de betaling van het voorschot.
Na ontvangst van het voorschot ontvangen jullie een 2de mail met de bevestiging en verdere details over de gekozen locatie.

WAT ALS WE TE LAAT ZIJN? IS DIT ERG?

A.Kom aub op tijd!
Het is erg belangrijk dat jullie op tijd zijn. We houden de klok gedurende de dag goed in de gaten zodat iedereen de tijd krijgt. Als jullie te laat zijn is dit heel jammer maar de reportage zal niet langer duren zodat de volgende reportage wel op tijd kan doorgaan.

WIJ ZIJN PLOTS VERHINDERD OP DE DAG VAN DE REPORTAGE

A.Uiteraard kan het zijn dat jullie door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. Gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen. Dan bekijken we samen of er een oplossing mogelijk is. Bij een annulatie van minder dan 24u op voorhand of NO SHOW zal het voorschotje niet worden teruggestort. Contacteer ons zo snel mogelijk en we bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

KUNNEN WE OOK FAMILIEFOTO'S LATEN MAKEN?

A.Deze reportage is enkel te boeken voor koppels. Wensen jullie graag een reportage met het hele gezin, geen probleem, contacteer ons en we maken graag een afspraak voor en gezinsreportage.

KUNNEN WE FOTO'S, PRINTS EN ANDERE ZAKEN BIJBESTELLEN?

A.Uiteraard kunnen jullie nog tal van zaken bijbestellen. Prints, kaartjes, uitvergrotingen, albums, extra foto's digitaal ... noem maar op. We bezorgen jullie graag alle mogelijkheden.

1 / 3

1 / 3

Bruid en bruidegom kijken elkaar in de ogen tijden het nemen van de huwelijksfoto's op een brug aan Cortewalle in Beveren
TESTIMONIALS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


"Aan alle toekomstige bruidsparen: zoek niet verder, want met deze fotografen verzeker je jezelf ervan dat alle prachtige momenten vastgelegd worden als een tijdloze herinnering aan de mooiste dag van je leven!"

STEFAN VAN DE POEL
BRUIDEGOM

1 / 3

Spontane foto van bruidspaar met zonnebrillen tijdens de huwelijksreportage in landelijke omgeving
Testimonials

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" je op zoek bent naar spontane foto’s die bovendien heel mooi en natuurlijk zijn qua kleuren, dan ben je bij hen aan het juiste adres!"LINSEY & JENTE
BRUIDSPAAR

1 / 3

een liefdevolle foto van het bruidspaar tijdens het nemen van de trouwfoto's
Testimonials

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


"We hebben echt het gevoel dat Claire en Wouter een mooie representatie hebben gemaakt van onze dag. We vinden het een enorm groot voordeel dat ze dit samen doen, geen enkel moment ging aan hen voorbij. Prijs/kwaliteit zijn ze echt super: twee fotografen voor de prijs van één 😉"KAY DALBION
BRUID