Op 15 juli werden verwacht in Knokke-Heist voor het huwelijk van Ellen & Olivier.

Dat het een groot feest ging worden was voor ons al snel duidelijk. Ellen & Olivier hadden alles tot in de details uitgewerkt om van hun dag een sprookje te maken. Wat op 18 december 2010 begon, werd vorige zaterdag officieel bezegeld en uitgebreid gevierd met familie en vrienden.

Een goede 6 jaar geleden had Olivier op het werk via een collega een foto van Ellen gezien. Desondanks dat Olivier Ellen nog niet had ontmoet, was hij zeker dat hij ze moest leren kennen. Toen ze voor de eerste keer afspraken en Ellen bij hem in de auto stapte, sloeg de vonk over en sinds die dag zijn ze niet meer van elkaars zijde geweken. Wat begon als liefde op het eerste gezicht, groeide uit in een mooie relatie, een huisje en een fantastische zoon Maxon.

Bruid Ellen sliep bij een goede vriendin en maakte zich klaar in het huis van haar mama. Bruidegom Olivier en zoontje Maxon sliepen in hun eigen huis in Zeebrugge.

Voor we naar het stadhuis van het mooie Brugge reden, verzamelde de suite zich bij mama in de keuken. Toen Ellen klaar was kwam ze naar beneden en kregen ze een stralende bruid te zien.

De foto's

Voor het nemen van de foto's trokken we naar het mooie dorpje Sluis net over de grens in Nederland.

De locatie

Als locatie voor de ceremonie en het feest hadden Ellen & Olivier gekozen voor feestzaal: ’t Klein Reygaertsvliet. Een prachtige landelijke boerderij in Westkapelle bij Knokke-Heist.

Het avondfeest

Op verzoek van de bruidegom was er een unieke mix gemaakt van “Les Lacs du Connemara” en “The Hum”. De entree van het kersverse koppel miste zijn effect niet en de sfeer zat er dan ook direct goed in. Iedereen schoof aan de mooi gedecoreerde feesttafels om te genieten van een heerlijk diner. Daarna was het tijd om de dansvloer te openen en werd er gefeest tot in de kleine uurtjes.