Voor ons een thuismatch met een huwelijk in Kalmthout. 

Het was een fantastische dag vol geweldige momenten.

Een vrolijke Kay deed de deur open. Haar haar was al gedaan en de MUA ging net starten met Kay haar make-up. Van zenuwen, spanningen of stress was niets te merken. Haar 2 getuigen waren er al en ook mama Dominque was onderweg.

Onze bruidegom was naar het appartement van zijn papa getrokken om zich klaar te maken, maar ook hier geen zenuwen. Er was tijd genoeg dus waarom dan niet nog een spelletje pool spelen?

Het kostuum, de das, de schoenen, en de bloemen lagen klaar ... maar hoe knoop je nu weer een das?

De perfecte start van je trouwdag! Samen ontbijten met de dames. Een knapperige pistolet, een glaasje fruitsap, een kommetje verse fruitsla en uiteraard een glaasje bubbels om samen te klinken op een geweldige en bijzondere dag.

Na het ontbijt was het EINDELIJK tijd om haar bruidsjurk uit te pakken. Getuigen Lorien en Fleur zaten op hete kolen. Kay had immers de lippen stijf op elkaar gehouden als het ging over haar bruidsjurk. Ook die ochtend hield ze de spanning erin en liet ze de dames tot het laatste moment wachten voor ze haar trouwjurk te zien kregen.

Laurens is vrijwilliger bij de brandweer van Kalmthout en dus kon onze bruidegom rekenen op zijn collega brandweermannen om voor hem te chauffeuren. In een oude stijlvolle brandweerwagen ging hij zijn bruid afhalen.

Bij aankomst aan het gemeentehuis stonden er al veel mensen. Allemaal familie en vrienden die Kay en Laurens wensten te feliciteren met hun huwelijk. Maar er moest eerst nog getrouwd worden! Er was even wat aarzeling onder de gasten ... mocht iedereen wel mee binnen? Eerst stonden Kay en Laurens alleen in het gemeentehuis maar toen de mensen begrepen dat ze allemaal welkom waren vulde de raadzaal zich snel en was er geen stoeltje meer vrij.

Bij het verlaten van het gemeentehuis waren er tal van verrassingen. Zo stonden de collega brandweerlieden Laurens en Kay op te wachten en vormden ze een erehaag, was er plots een mandje met 2 duiven en ook bleken de kinderen van Kay haar turnklasje een leuk dansje kwamen opvoeren voor het kersverse paar.

Voor de huwelijksreportage trokken we de Kalmthoutse-Heide in. Een geweldige plek, zeker deze periode van het jaar want dan staat de heide mooi in bloei en zorgen de heideplantjes voor een mooi paars landschap.

Kay had wel nog een klein verzoek. Een super korte stop aan turnclub Gymka voor een foto. Ze hebben elkaar daar leren kennen en het is voor hen een bijzondere plek dus 5 minuten stoppen om even dag te zeggen aan de kuisploeg en snel een foto te maken in het lokaal.

De rest van de dag ging door in en rond een open schuur van een oud boerderijcomplex. Barn64 is een fantastisch mooie locatie tussen de velden in Brasschaat.

De plus papa van de bruid, Kris (van Bloemen van Hooydonck) had zich echt helemaal overtroffen. Zonnebloemen, rozen, pioenen, dahlia's, ... het was er allemaal. Speciaal voor Kay en Laurens voorzag hij een overvloed aan kleurrijke boeketten, vrolijke bloemstukken en als kers op de taart nog een bloemstuk met hangende bloemen boven de eretafel.

Na een broodjeslunch met de suite arriveerden de gasten voor de ceremonie. Kay liep samen met haar mama naar Laurens, die haar vooraan stond op te wachten.

Ze hadden gekozen voor mooie live-muziek gekozen van Papiyon Music Duo. Het koppel had zelf de keuze gemaakt aangaande de muziek maar de rest van de ceremonie was voor het koppel zelf een grote verrassing. Ze wisten niet wat er ging gebeuren of wie er iets ging zeggen. Ze hadden alles overgelaten aan hun familie en vrienden en zo waren er tal van grappige, persoonlijke en vooral liefdevolle boodschappen voor het kersverse bruidspaar.

Dat Kay en Laurens elkaar hadden leren kennen tijdens het turnen, dat hadden we al verteld. Het zal dus ook niet verbazen dat deze vriendengroep soms wel acrobatische toeren uithaalt. Als er dan iemand het idee heeft om de bruidegom te laten "vliegen" dan gaat hij echt hoog. "Hoe hoog kan de bruid?" was dan de volgende vraag. Dus ook Kay ging de lucht in. Wie nu uiteindelijk dat record heeft? Laten we zeggen dat ze beide deze titel wel verdienen!

Na de receptie was het tijd om aan tafel te gaan! Een toast op het koppel en de beentjes onder de feestelijk gedekte tafel.

Na het dessertenbuffet is het tijd om aan het dansfeest te beginnen. DJ Stijn van Dansbaar stond klaar om er goed in te vliegen. De sfeer zat er al goed in, dus tijd voor de openingsdans.

Het bruidsboeket werd weg gegooid en het feest barste los. We zijn er zeker van dat het een top-feestje was tot in de late uurtjes. Kay & Laurens, we vonden het super fijn om jullie dag te mogen vastleggen. Nog eens proficiat van ons beide!