Voor ons eerste huwelijk van 2019 trokken we vorige zaterdag richting Hoboken. 16 maart 2019 was de grote dag voor Evi & Kristof.

De voorbije week hadden maartse buien met felle wind goed huis gehouden, en zaterdagochtend begon niet anders.

Zowel Evi als Kristof trokken de ochtend van de trouw naar hun ouders om zich klaar te maken. Omdat de bruid altijd meer tijd nodig heeft om zich klaar te maken dan de bruidegom kwamen we tegen 8u aan bij onze bruid. De sfeer zat alvast goed. De bruid was relaxed, er werden grapjes gemaakt, veel gelachen en iedereen was alvast in feeststemming. Er werd dan ook aan de ontbijttafel vrolijk geklonken op een geweldige dag.

Tegen 9u vertrok Wouter richting Kristof. Hij zat bij zijn ouders, een paar straten verder, waar zijn trouwkostuum op hem lag te wachten. De mama van Kristof had nog een extra verrassing in petto voor het koppel. Ze had nog een Rolls Royce geregeld die hen in stijl naar het districtshuis van Hoboken zou rijden. Toen het tijd was voor Kristof om zijn bruid op te halen, was het gestopt met regenen en konden we de paraplu’s opbergen en hebben we ze niet meer nodig gehad.

In het districtshuis van Hoboken waren vele familieleden en vrienden samen gekomen om getuige te zijn van het wettelijk huwelijk van het prachtige koppel.

Nadat het huwelijk voltrokken was en ze beide volmondig JA hadden gezegd klonk er een oorverdovend applaus. Tot Evi haar grote verwondering richtte Kristof nog een paar mooie woorden tot zijn bruid die toch een klein traantje moest wegpinken.

Toen het plechtige gedeelte was afgerond, was het tijd voor een drankje en een hapje. Iedereen werd uitgenodigd op de receptie in lagere school “Hofke van Thys” te Hoboken. Ook John de beagle van het bruidspaar was er in zekere zin ook bij.


De kinderen konden spelen op de speelplaats en ondertussen genoten de grote mensen van de vele lekkere hapjes.

De vele gasten hadden het naar hun zin. Het was een gezellige middag met enkel stralende gezichten. Je kon duidelijk merken dat jong en oud volop genoten van het feest. Iedereen was in zijn nopjes.


Tussendoor werd er tijd gemaakt voor verschillende fotomomentjes zoals met de grootouders, familie, vrienden.

Tegen 15u liep de receptie op zijn einde en trokken wij samen met Evi en Kristof naar Linkeroever. Met het regenweer in het achterhoofd hadden we besloten om foto’s te nemen in de voetgangerstunnel en als het droog was konden we buiten ook nog wat foto’s nemen met de skyline van Antwerpen op de achtergrond.

Voor ons eindigde de dag rond 16:30u maar voor ons bruidspaar stond er nog een heerlijk diner op de planning. Zij trokken als afsluiter richting Aartselaar voor een intiem diner met de dichte familie en de getuigen. Volgens ons een mooi einde aan een onvergetelijke dag.