Huwelijk in Brasschaat – Al heel de zomer veel zon, te weinig regen en heel warm. Ook op zaterdag 4 augustus 2018 was het niet anders. Over regen moest niemand zich zorgen maken, de zon was al vroeg van de partij en de temperatuur was heerlijk. Het beloofde weer een warme zomerdag te worden.


We kwamen aan bij de bruid en Karen zat in de tuin. Ze was al naar de kapper geweest en ondertussen was de visagiste haar make-up aan het aanbrengen.

Ook onze bruidegom had 2 fantastische getuigen die hun taak heel serieus namen en er mee voor zorgden dat alles vlot ging die dag! Tom kreeg dan ook de nodige richtlijnen bij het aantrekken van zijn kostuum.

Karen haar bruidsjurk hing boven in de slaapkamer op haar te wachten en nadat haar zus, haar mama en haar toekomstige schoonmoeder waren aangekomen was het tijd om ze eindelijk aan te doen. Toen de dames Karen in haar jurk zagen, werd het toch even stil.

Het was tijd om de bruid te gaan halen. Karen was zenuwachtig en de ontlading was dan ook groot toen Tom eindelijk voor de deur stond.


Nog even snel een knuffel aan de hond en het was tijd om naar het gemeentehuis te vertrekken.

Omdat de trouwzaal in het gemeentehuis van Brasschaat gesloten is voor renovatiewerken, ging de plechtigheid door in Antverpia. Het oude bankkantoor is dan ook een heel mooi alternatief. Bij aankomst stonden vele vrienden en familie het koppel al op te wachten en ze werden dan ook verwelkomd met een applaus.

Nadat het huwelijk was voltrokken, was het tijd voor het nemen van foto’s.

We trokken naar De Uitlegger in Brasschaat. De zon stond hoog en het was super warm. Onder de bomen hadden we gelukkig genoeg schaduw en verkoeling.

De foto’s waren genomen en het was tijd geworden om een hapje te eten. Het feest en de ceremonie vonden plaats in Kalmthout. Het Keienhof met de mooie tuinen en gezellige feestzaal vormde dan ook het ideale decor.

Tegen de avond kwamen familie en vrienden voor de ceremonie.

Verschillende mensen kwamen aan het woord en spraken het koppel liefdevol toe. Het was een mooie, persoonlijke en emotionele ceremonie vol leuke anekdotes en verhalen.

De avond viel en het was tijd voor de DJ. De gasten werden uitgenodigd om naar binnen te komen en na een kort dankwoordje kon ons fantastische bruidspaar het feest openen met hun openingsdans.